Üzlet és személyes átvétel: 1186 Budapest, Gilice tér 50.

Üzlet szabályzat

Megrendelésének leadásával Ön a Kazánpláza webshop vásárlója lesz.
Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó:
"Zöld Hő" Épületgépészeti Kft.
1186 Budapest, Gilice tér 50.
Cég adószáma: 13045197-2-13
Engedélyszám: 13-09-094813
Telefonszám: +36-30-332-3-332, +361-2913957
info@kazanplaza.hu

Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a Kazánpláza  webshop internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is..

Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is, amennyiben Ön lakossági vásárló. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
- előre utalással, futárszolgálattal történő szállítással,
- online bankkártyás fizetéssel, futárszolgálattal történő szállítással.

FONTOS! A termékek megrendelése, személyes átvétele, kiszállítása nem lehetséges az adott termék árának előre kifizetése nélkül!


Árucikkek cseréje:
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termék vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.

Megrendelés lemondása:
Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben esetleg faxon, amíg megrendelés nem lett átadva szállításra. Megrendelésének állapotát figyelemmel kisérheti a 'Saját adatok' menüpontban.

Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.

Felelősség korlátozása:
Webshopom webshop nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

  • - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Webshopom webshop weboldalára, ott megrendelést adjon le.
  • - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.

Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Szállítási információk
A megrendelt termékeket futárszolgálattal szállítjuk, melynek díja a termék mérete és súlya alapján változó, a megrendelés elindítása közben mutatja meg a Webáruház, mely értéke a termék árával együtt a számlán kerül feltüntetésre.

Szállítási határidő: általában a megrendelést követő 2-3 napon belül futárszolgálattal, a "raktáron" státuszú termékek akár már másnapra kiszállításra kerülnek.

Garancia:
Garancia a tartós használati cikkekre a törvényben előírt 1 év, kazánok és egyéb fűtőberendezések esetén 24 hónap, vagy akár 5 év is lehet, gyártónként változó.
A számla külön garanciajegy nélkül értékesített termékek esetén, jótállási jegyként is szolgál.

Cseregarancia:
A tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával a kézhezvételtől számítva 14 napig!

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a info@kazanplaza.hu címen.